Leszokni, de hogyan?

A dohányzás egy olyan magatartásforma, melynek kezdetén külső motivációk hangsúlyozódnak, majd később felerősödnek a belső tényezők is. A dohányzás sokféle hatást eredményezve — végül is — az egyén életéhez kötődik, szenvedéllyé válik!
Mindez a történéseknek csupán az egyik oldala. A mások oldali kép ennél sokkal kedvezőtlenebb, tragikusabb. Megállapítható, hogy a jó érzést jelentő, átmeneti hatások mellett vagy azokkal szemben: a pillanatnyi örömökért drága árat kell fizetnie minden dohányzónak! (L.: A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményeit részletező honlapokat.).

KEDVES OLVASÓ!

Leszokás a cigarettárólA leírtak és saját tapasztalatai alapján bizonyára már kialakította vélemény a dohányzásról. A továbbiakban már csak arról kell döntenie, hogy életvitelében az „egészséget őrző” vagy a „betegséget kereső” úton kíván-e haladni?!
Bizunk abban, hogy elhatározásában a „jó megoldást” fogja választani!

Ha dohányzik és meg akar szabadulni ezen káros szenvedélyétől, a siker reményében, keresse fel Kezelőorvosát és kérje támogatását!
Országszerte -- Budapesten és vidéken egyaránt -- számos, több módszert (gyógyszeres, akupunkturás, pszichoterápiás stb.) alkalmazó rendelés, tanácsadás áll az érdeklődők, a segítséget kérők rendelkezésére!

CÍMEK:

„Pápai Páriz” Egészségnevelési Országos Egyesület
1067 Budapest, Szobi utca 5. Telefon 332-3354
E-mail: egeszsegneveles@antszfov.hu
Lukáts Ágnes főtitkár

„Dohányzás vagy Egészség” Központ (Országos Egészségfejlesztési Intézet)
1062 Budapest, Andrássy út 82, Telefon: 428-8245
E-mail: vadim@oefi.hu
Dr. Vadász Imre főrvos

Országos Dohányfüstmentes Egyesület
1051 Budapest, Akadémia u. 3. III/333 Telefon: 475-5701
E-mail: ode@ode.hu
Szigeti László főtitkár

Országos Egészségfejlesztési Intézet
1062 Budapest, Andrássy út 82.
KÉKSZÁM (munkanapokon: 8.00-16.30 között): 06-40-200-493

„Nemdohányzó honlap” logó
Helyezze el Ön is a „Nemdohányzó honlap” logót a honlapján, és ezzel hívja fel a figyelmet a dohányfüstmentes élet fontosságára!
Leszokás kalkulátor
Számolja ki, mekkora összeget spórolt meg azzal, hogy leszokása óta nem költ cigarettára! Emellett megtudhatja, mennyi méreganyagot vitt volna be a szervezetébe, ha továbbra is szívná a mérgező füstöt...
Időjárás
© Copyright © Dohányzás.hu   |   Minden jog fenntartva!
addresses-registration .